Football fremtiden i Danmark

Velkommen til Bla Bla podcast, hvor interview og samtale blandes lidt sammen, og der er tid til at komme i dybden med emnerne.

Det her er debuten, og jeg har en god, gammel(38?) ven, Kim Ewé på besøg. Kim er den mest succesfulde amerikansk fodbold træner (football herfra) i DK, lever for sporten og har en stor andel i den succes som Dansk Football har for tiden.

For at krydre det lidt er Marcus Clausager (ikke Magnus) med. Marcus var rookie på landsholdet da de her i juli vandt en 4-nationers turnering i Italien, og han lavede to vigtige interceptions. Han er en af de unge lovende spillere som er med til at bringe sporten op på et højere nivau.
Vores snak tager udgangspunkt i landsholdet, men handler også om, træningsmængder, taktik, spillertyper og klubforhold. Det er relativt nørdet, men vi prøver(i hvert fald indledningsvist) at redegøre for nogen af begreberne, så alle kan være med.
Værsgo’

Jeg vil meget gerne have kritik, gode forslag og debat, enten her eller på min facebookside…https://www.facebook.com/andersrune
Peace!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: